Σελίδα 1 από 1

Αναβάθμιση σε 3.3.2

Δημοσιεύτηκε: 08 Ιαν 2021, 02:47
από Tolaso J Kos
Γεια σας,

ύστερα από επικοινωνία με τον Κώστα Σερίφη ( τον οποίο ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε ) το forum αναβαθμίστηκε στη τελευταία έκδοση του λογισμικού της phpbb η οποία είναι η 3.3.2.

Όπως μπορείτε να δείτε πολλά πράγματα διαφέρουν από τη προηγούμενη έκδοση.
  1. Η έκδοση αυτή είναι πιο "βαριά" από τη προηγούμενη , σίγουρα όμως είναι πιο ασφαλής εν έτει 2020.
  2. Φέρει προηγμένες λειτουργίες τόσο στα μέλη όσο και στη διαχειριστική / συντονιστική ομάδα. Μπορείτε να τις ανακαλύψετε μέσω του πίνακα ελέγχου μέλους.
  3. Είναι φιλική προς το χρήστη με την έννοια ότι φαίνεται πολύ καλά και σε κινητό ή tablet. Είναι αυτό που λέμε responsive design.
  4. Έχει εύχρηστο μενού στο χρήστη.
Κάποια πράγματα παραμένουν για διόρθωση αλλά με το καιρό θα φτιαχτούν και αυτά. Αν έχετε απορίες , παρακαλώ , να τις αφήσετε στο θέμα εδώ. Τέλος , να τονιστεί ότι πέρα από το αισθητικό κομμάτι το οποίο αναβαθμίστηκε δε πειράχτηκε τίποτα άλλο ( ποστ, χρήστες , LaTeX , κτλ ).

Re: Αναβάθμιση σε 3.3.2

Δημοσιεύτηκε: 08 Ιαν 2021, 10:29
από Κώστας Σερίφης
Τόλη να είσαι πάντα καλά - δυνατός. Ευχαριστώ πολύ για την αναβάθμιση του Forum. Ήταν κάτι που έπρεπε να γίνει από καιρό.

Re: Αναβάθμιση σε 3.3.2

Δημοσιεύτηκε: 09 Ιαν 2021, 01:59
από Tolaso J Kos
Προστέθηκε ένα extension που δίνει τη δυνατότητα να ανοιχτεί ο επεξεργαστής κειμένου LaTeX codecogs . Πλέον πατώντας "Επεξεργαστής Εξισώσεων" στο τέλος του πλαισίου , ανοίγει ο επεξεργαστής στον οποίο γράφετε το κώδικα , το αντιγράφετε με το ποντίκι και τον επικολλάτε στο κυρίως μήνυμα.

Re: Αναβάθμιση σε 3.3.2

Δημοσιεύτηκε: 09 Ιαν 2021, 19:37
από mathxl
Είδα την αλλαγή στο χρώμα, συγχαρητήρια Τόλη και ευχαριστούμε! :)

Re: Αναβάθμιση σε 3.3.2

Δημοσιεύτηκε: 10 Μαρ 2021, 17:00
από Tolaso J Kos
Το Σάββατο 13 Μαρτίου θα γίνει προγραμματισμένη αναβάθμιση του λογισμικού που στηρίζει το forum στη τελευταία έκδοση. Η αναβάθμιση αναμένεται να διαρκέσει μισή ώρα. Κατά τη διάρκεια της αναβάθμισης η πρόσβαση στο forum θα είναι περιορισμένη.